Agenda

Terugblik 2021

Een bewogen jaar waarin er veel, letterlijk en figuurlijk, in beweging is geweest. Helaas heb ik de workshops Shinrin Yoku en Mind Walk door Corona zo vaak moeten annuleren dat ik op een gegeven moment maar ben gestopt met deze nog in te plannen.

Gelukkig was dat niet het geval voor de individuele coach trajecten. Ik ben dan ook erg blij dat ik met verschillende mensen heb mogen meelopen in 2021. En wat heb ik genoten van hun groei en ontwikkeling! Er is in 2022 weer plaats voor nieuw coachtrajecten…

Agenda 2022

Bij alle activiteiten werken we Coronaproof en houden ons aan de 1,5 meter afstand tot elkaar.

Workshop Shinrin Yoku

In deze workshop maak je onder begeleiding kennis met de kunst van het bosbaden. Klik hier voor meer informatie.

Jan/feb/mrt 2022

Vanwege de Corona maatregelen heb ik helaas diverse workshops moeten annuleren. Zodra het weer mag, zal ik nieuwe data inplannen. Wel geïnteresseerd? Meld je dan vast aan. Dan informeer ik je zodra ik ga inplannen.

Een individueel bosbad behoort ook tot de mogelijkheden. Hiervoor reken ik het tarief voor 2 personen.

Wanneer:

Vrijdag … februari 2022 (aantal plaatsen afhankelijk van Coronavoorschriften)

Vrijdag … maart 2022 (aantal plaatsten afhankelijk van Corona voorschriften)

Locatie: regio Horst aan de Maas

Aanvang: 10:00 uur (tot uiterlijk 13.00 uur)

Duur: 2,5 – 3 uur

Kosten: € 35,00

Aanmelden of informatie: info@kamperfoelie-horst.nl

Heb jij een eigen groep waarmee je een keertje het bosbaden wil ervaren? Neem dan contact met me op, dan plannen we daarvoor een aparte datum in.

Individuele coaching

Vindt bij voorkeur plaats op woensdagen en vrijdagen.

Kan elk moment van het jaar starten.

Aanbieding: vanwege Corona en de grote behoefte aan coaching, geldt er voor particulieren een gereduceerd tarief, zelfs tot 50% korting afhankelijk van jouw portemonnee. Ook een vrijblijvend kennismakingsgesprek in volledig gratig (in plaats van de eerste 45 minuten). Informeer naar de mogelijkheden!

Mind-Walk

Voorlopig start ik geen groep. Maar mocht je hier wel in geïnteresseerd zijn neem dan contact met me op. Bij voldoende deelnemers start ik dan de eerste serie van 5 Mind-Walk (elke keer met een andere thema).