Agenda

Terugblik 2022

Een bewogen jaar waarin er veel, letterlijk en figuurlijk, in beweging is geweest. Er is een kleindochter geboren en ik ben elke woensdag oppas oma. Wat een genot om te mogen zijn en doen.

Daarnaast was er ruimte voor de individuele coach trajecten. Ik ben dan ook erg blij dat ik wederom met verschillende mensen heb mogen meelopen. En wat heb ik genoten van hun groei en ontwikkeling! En natuurlijk is er ook in 2023 ruimte voor nieuwe coachtrajecten en groepsactiviteiten.

Agenda 2023

Workshop Bosbaden | Shinrin Yoku

In deze workshop maak je onder begeleiding kennis met de kunst van het bosbaden. Klik hier voor meer een informatie.

Deze workshop plan ik in op verzoek.

Heb jij een eigen groep waarmee je een keertje het bosbaden wil ervaren? Neem dan contact met me op, dan plannen we daarvoor een aparte datum in.

Heb je geen eigen groep, dan kun je je ook alvast aanmelden, dan plan ik bij voldoende animo een workshop is. Dan informeer ik je zodra ik ga inplannen.

Een individueel bosbad behoort ook tot de mogelijkheden. Hiervoor reken ik het tarief voor 2 personen.

Wanneer:

Op verzoek….

Locatie: regio Horst aan de Maas

Aanvang: 10:00 uur (tot uiterlijk 13.00 uur). Bij voorkeur in de ochtend, maar de middag kan natuurlijk ook.

Duur: 2,5 – 3 uur

Kosten: € 35,00

Aanmelden of informatie: info@kamperfoelie-horst.nl

Individuele coaching

Vindt bij voorkeur plaats op vrijdag of zaterdag

Kan elk moment van het jaar starten.

Aanbieding: vanwege de grote behoefte aan coaching, geldt er voor particulieren een gereduceerd tarief, zelfs tot 50% korting afhankelijk van jouw portemonnee. Ook een vrijblijvend kennismakingsgesprek in volledig gratig (in plaats van de eerste 45 minuten). Informeer naar de mogelijkheden!

Mind-Walk

Voorlopig start ik geen groep. Maar mocht je hier wel in geïnteresseerd zijn neem dan contact met me op. Bij voldoende deelnemers start ik dan de eerste serie van 5 Mind-Walk (elke keer met een andere thema).