Informatie

Bedrijven

Natuur – en wandelcoaching kan worden ingezet voor een breed scala aan leerdoelen en thema’s. Dit kan zowel individueel als in teamverband. Ik kan daarbij onderdelen van Mind-Walk en Shinrin-Yoku integreren.

Ideeën voor thema’s in teams:

♡ Ontmoeten, verbinden

♡ Samenwerking, communicatie

♡ Werken vanuit hoofd én hart

♡ Loslaten, afscheid nemen

♡ Vieren van successen

Geïnteresseerd? Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte. Voor bedrijven gelden marktconforme tarieven.

Particulier

♡ Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Een kennismakingsgesprek van 45 minuten is altijd gratis. Zodat je kunt ervaren of deze manier van coachen iets voor je is. We leren elkaar kennen en krijgen helder met welke vraag of probleem jij aan de slag wilt gaan.  Dit kan indien gewenst ook telefonisch. Als dat voor jou en mij goed voelt en er een klik is kiezen we vervolgens samen voor het bij jou best passende vervolgtraject. Kosten: 0 euro

♡ Warm ‘bosbad’ gesprek

Eén gesprek van minimaal 1 ½ uur waarin ik er helemaal ben voor jou, voor jou alleen. Hoe lang is het geleden dat er iemand met volle aandacht naar je luisterde? Dat het écht over jou ging? Ik luister, stel vragen, spiegel en we integreren elementen uit Mind-Walk en Shinrin Yoku. Dit gesprek kan ook gecombineerd worden met een eerste vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarbij je meteen kunt ervaren of dit iets voor jou is. Als je daarna besluit geen traject te doen, dan breng ik alleen een gedeelte van de kosten voor deze eerste sessie bij je in rekening. Hoe dan ook brengt deze eerste sessie je altijd al mooie inzichten. Kosten: 80 euro (inclusief vrijblijvende kennismakingsgesprek) Vervolg gesprek van minimaal 1 ½ uur: 120 euro.

♡ Strippenkaart ‘warm bosbad gesprekken’

Als je het fijn vindt om je om de zoveel tijd, bijvoorbeeld één keer per seizoen, eens onder te dompelen in een ‘warm bosbad gesprek’ dan kun je ook een strippenkaart kopen: 5 gesprekken van minimaal 1 ½ uur voor de prijs van 550 euro.

♡ Vul ‘jouw pot met goud’ traject

Dit traject duurt 5 of 6 sessies van minimaal 1 ½ tot 2 uur. Je gaat met behulp van de natuur en mij als coach ontdekken wie je ten diepste bent. Luister naar je hart, want dat klopt. Je krijgt zicht op wat je steeds terugkerende patronen zijn en waar dat vandaan komt. Je (her)ontdekt de voor jou belangrijke kernwaarden, zielskwaliteiten en verlangens .Jouw innerlijke kracht, wijsheid en wie jij van nature bent wordt opnieuw geactiveerd. Indien nodig en gewenst kan het zijn dat je tussen de sessies door aan de slag gaat met wat je hebt ervaren en ingezien door middel van (schrijf of wandel) opdrachten. Dit traject helpt je richting te kiezen én grenzen aan te geven, omdat je weer contact maakt met jouw innerlijke, unieke zelf en wat voor jou echt de moeite waard is. Kosten: 5 sessies 600 euro, kosten 6de sessie (indien nodig): 100 euro

♡ ‘Zorg goed voor jezelf’ traject of een ‘Mantelzorg goed voor jezelf’ traject

Dit traject duurt 4 of 5 sessies van minimaal 1 ½ tot 2 uur. Hoeveel sessies er nodig zijn hangt af van jouw situatie en individuele behoefte. Je gaat met behulp van de natuur en mij als coach aan de slag met het weer durven kiezen voor jezelf, voor me-time, zonder je daarover schuldig te voelen. Je krijgt zicht op jouw patronen en valkuilen die maken dat jij te weinig tijd durft te nemen voor jezelf. Je krijgt inzicht in waarom jij jezelf wegcijfert en het zo moeilijk vindt nee te zeggen ook al kan het er eigenlijk niet meer bij. Je beseft weer diep van binnen dat het, naast zorgen voor een ander, ook heel belangrijk is goed voor jezelf te zorgen. Indien nodig en gewenst kan het zijn dat je tussen de sessies door aan de slag gaat met wat je hebt ervaren en ingezien door middel van (schrijf of wandel) opdrachten. Dit traject helpt je ook op een goede manier het gesprek te kunnen aangaan met je werkgever of je naaste familie over wat jij nodig hebt, over wat belangrijk is voor jou. Wie goed voor zichzelf zorgt, kan nog beter voor een ander zorgen. Kosten: 4 sessies 480 euro, kosten vervolgsessies: 100 euro (tot aan 6 sessies)

♡ Maatwerk traject

Daarnaast is het mogelijk voor elke coachvraag een ‘maatwerk’ traject te ontwerpen. Dat geldt ook voor de kosten. Als jouw portemonnee het niet toelaat jou door mij te laten coachen dan spreken we een tarief af naar draagkracht. Daarbij vertrouw ik volledig op jouw integriteit. Neem contact met me op.

Mogelijke vergoeding

Alle bovengenoemde prijzen zijn inclusief 21% btw voor particulieren en exclusief 21% btw voor zzp-ers.

Afhankelijk van de aanleiding voor de coaching en van jouw persoonlijke situatie, kun je mogelijk (een deel van) de kosten terug krijgen. Klik hier voor meer informatie

Locatie

De natuur- en wandelcoaching vindt plaats in de prachtige natuurgebieden in de omgeving van Horst aan de Maas (Noord-Limburg) of Venlo (‘t Jaomerdal).

Andere locaties zijn in overleg ook mogelijk.

Na aanmelding en betaling ontvang je de exacte details en routebeschrijving.