Ervaringen

Lees hieronder enkele ervaringen van deelnemers aan een natuur- en wandelcoach sessie:

Door mijn ontslag was ik de balans kwijtgeraakt in mijn leven. Wie ben ik, wat kan ik, welke kwaliteiten heb ik, waren vragen die ik niet meer kon beantwoorden. Ik voelde mij erg onzeker. Ik kwam in contact met Christien en wij kwamen te spreken over haar natuur- en wandelcoaching. Mogelijk zou haar aanpak iets voor mij zijn. Ik kon mij niet veel voorstellen bij natuur- en wandelcoaching, maar ik houd van wandelen in het bos en van de natuur en ik ben, eerlijk gezegd, weinig voorbereid aan het traject begonnen. Nu, terugkijkend, het ik genoten van het traject en verrast hoe de natuur mij heeft geholpen een beter en nieuw inzicht te verkrijgen in mijzelf en weer vertrouwen te krijgen in de toekomst. Christien heeft mijn proces heel goed begeleid. Zij is rustig, geeft vertrouwen en weet op de juiste momenten de juiste vragen te stellen en was niet snel tevreden met een antwoord van mij. Dit zorgde bij mij voor extra nadenken en verdieping. Wat ook veranderd is zijn mijn wandelingen in het bos,  ik zie en ervaar meer van de bosrijke omgeving en kan er extra van genieten.

Chris J.

In een prettig gezelschap, wandelend door de natuur, werken aan mijn eigen ontwikkeling, mijn eigen vragen,  hoe mooi kan het zijn. Gedreven door Christien’s enthousiasme en met veel kennis en gastvrijheid. Een heel waardevol coachtraject, voor iedereen aan te raden. Een ervaring die me op diverse manieren inzichten heeft gegeven en me heeft laten voelen. Hierdoor is het maken van keuzes een stuk makkelijker, niet terug naar het verleden maar vooruit. Of dit is wat ik had verwacht? Ja, ik wilde leren vanuit het gevoel te leven en daar heeft de coaching zeker voor gezorgd. Vooral de laatste sessie was fijn om te doen. In een bijzondere omgeving ervoor zorgen dat het geleerde blijft beklijven. Het aardig en vriendelijk zijn tegen vervelende gevoelens blijft me erg bij en het was een enorm mooie manier voor mij om het beeldend te houden.

Jos H.

Christien heeft een hele rustige en open uitstraling. Zij stelt je op je gemak en kan goed luisteren. In haar coaching weet zij je te begeleiden met elementen uit de natuur en in een prachtige omgeving, wat je onmiddellijk tot rust brengt in je dagelijkse, soms hectieke, leven. De sessies zijn prettig opgebouwd, waarbij je teruggaat naar je verleden en kijkt naar je (geboorte)kwaliteiten, waardoor je echt in je kracht komt te staan. Christien weet je te steunen als dat nodig is en stelt vragen die je helpen als je het zelf even niet weet. Naast haar ervaring als natuurcoach, weet zij ook andere kennis, subtiel in te voegen tijdens de sessies. Voor mij is dit heel waardevol geweest om een onderdeel in mijn leven waar ik last van bleef houden, weer in beweging te krijgen.

Charlotte van H.

Van de sofa naar het bos. Letterlijk uit je comfortzone komen. Gecoacht worden in het bos, maar ook met behulp van het bos. Met een ander perspectief naar je ‘probleem’ kijken. Maar niet alleen kijken, ook voelen, horen, ruiken. Alle zintuigen doen mee tijdens de coaching sessies. Tel hierbij de rustige omgeving, zo krijg je een bijzondere coaching, vol verrassende oefeningen. Christien, ik heb genoten van het hele coaching traject. Van de fijne wandelingen,  de goede gesprekken, de oefeningen en zeker van de mooie omgeving.

Astrid J.

Christien heeft essentieel bijgedragen aan mijn ontwikkeling met haar aanwezigheid op de achtergrond. Door haar coaching en begeleiding heb ik mijn kracht leren kennen. Een kracht van binnenuit die het weten en kennen vormt en die ook manifesterend is in mijn leven. Christien is een inspirerende coach en begeleider. Zij ondersteunt je om verbinding te maken met jezelf, tussen voelen en weten en tussen willen en ervaren. Om jezelf te waarderen, accepteren en lief hebben. Om vervolgens, als professional en als mens, anderen en de maatschappij van dienst te kunnen zijn.

Parastoo T.